Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Helsinki, Kamppi

 

Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa. Kelluntaa on käytetty jo vuosikymmeniä stressin helpottamiseen ja unettomuuden hoitoon. Kokeile itse ja tunne vaikutukset omaan hyvinvointiisi: rentoutuskellunta Helsinki, Kamppi.

 

Säännöllisen kellunnan myötä pääset kerta kerralta nopeammin rentoutuneeseen tilaan ja saavutat varmemmin haluamasi tavoitteet. Kokeiltuasi ensin kerran kelluntaa voit hankkia sarjakortin, jolloin saat kelluntakertasi edullisemmin. Yksi kelluntasessio on kestoltaan tunnin, mikä mahdollistaa noin 45 minuutin kellunta-ajan. Tämä on useimmiten riittävä aika, mutta voit hyvin varata myös kaksi peräkkäistä aikaa, jolloin kellunta-ajastasi tulee suhteellisesti pidempi. Mikäli haluat pidemmän vuoron, voit varata kaksi peräkkäistä aikaa. Tällöin kellunta-aikasi on myös suhteellisesti pidempi eli 105 minuuttia.

 

”Taivaallisen fantastinen tunti elämästä. Olen rentoutuneempi kuin ehkä koskaan. Tämä oli ihanaa.”
– nainen, Facebook-arvio

HILJAISUUTTA, LEPOA JA RAUHAA

 

Kellumon Dreampod -merkkiset tankit ovat niin tekniikaltaan kuin muotoilun ja käyttökokemuksen kannalta kehittyneimpiä mitä Suomesta tällä hetkellä löytyy. Voit kuunnella kellunnan aikana musiikkia, mutta suosittelemme hiljaisuutta, jotta aistisi saavat ansaitsemansa levon ja rauhan.

 

Kelluntahuoneessa nimeltä Tasapainotila ajat alkavat aina tasatunnein. Tilassa on suihkun lisäksi myös oma wc. Horisontissa ajat alkavat maanantaista torstaihin puolelta – alkaen 10.30 – ja perjantaisin ja lauantaisin tasatunnein (kts. Kaverikellunta). Molemmat tilat ovat lukittavia.

VARAA AIKASI

Rentoutuskellunta Helsinki, Kamppi.

 

Kellumo sijaitsee Helsingin keskustassa. Kampin metroasemalle on matkaa vain 500 metriä. Kellumon löydät Hietaniemenkatu 3:n katutasosta. Katso tästä kartta.

LISÄTIETOA RENTOUTUSKELLUNNASTA:

 

Katso tästä – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET >>

 

Katso tästä – NELJÄ ORIENTAATIOTA KELLUNTAAN >>

 

Katso tästä – MILLOIN RENTOUTUSKELLUNTA EI SOVI? >>

 

Katso tästä – ENNEN JA JÄLKEEN KELLUNNAN >>

 

Katso tästä – KAVERIKELLUNTA – AINOANA SUOMESSA >>

 


 

SARJAKORTILLA EDULLISEMMAT KELLUNNAT;

MYÖS LAHJAKORTIT – KELLUMON VERKKOKAUPPA:

KAUPPAAN
kellumo-tistelgren

Eveliina Tistelgren

Ammattiurheilija ja bloggaaja

”Rentoutuskellunta on loistava apu palautumisessa ja kiireen keskellä rauhoittumisessa. Vastaavanlaista vaikutusta on vaikea saada mistään muusta yhtä tehokkaasti.

Itse pidän eniten Neurosonic + kellunta yhdistelmästä, jossa Neurosonic rauhoittaa jo valmiiksi ennen kelluntaan menoa ja on helpompi päästä rentoutuneeseen, meditatiiviseen tilaan. Hoidon jälkeinen olo on rauhallinen ja joka kerta tämän jälkeen olen nukkunut elämäni parhaat unet!

Urheilijana tämä on loistava tapa lisätä palautumista ja näin pystyä suoriutumaan paremmin raskaistakin treenikausista. Suosittelen kaikille!”