Rentoutuskellunta – tilaa täältä sarja- ja lahjakortit

Kehon rajat katoavat silkinpehmeän, ihonlämpöisen suolaveden syleilyssä. Tunne painovoimasta vapautumisesta viimeistelee kokemuksen. Tutkitusti rentouttava ja kokonaisvaltaisesti rauhoittava kokemus. Mitään tarvitse osata. Mitään ei tarvitse tehdä. Voi vain päästää itsensä rentoutumaan – täydellisesti.

Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditaation vaikutuksiin. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Kehon toimintojen tyyntyminen rauhoittaa myös mieltä, usein ihan automaattisesti. Raskaana oleva pääsee kellunnassa vapautumaan painon ja puristuksen tunteesta.

Kellumo tarjoaa kaiken mitä kelluntaan tarvitaan, pyyhkeistä ja korvatulpista juomiin ja hiustenkuivaajiin. Kellunnassa ei käytetä uima-asuja, jotta mikään ei puristaisi kehoa. Kellumaan voi tulla ex tempore, vaikka suoraan töistä.

Kelluntatankkien vesi on voimakkaan suolapitoisuutensa vuoksi steriiliä – siinä eivät pöpöt elä. Vesi myös puhdistetaan tarkasti jokaisen kellujan jälkeen, ja päivän lopuksi veteen lisätään desinfioivia kemikaaleja. Koko kelluntasessio tapahtuu omassa lukittavassa huoneessa.