Shiatsu ja kellunta - Kellumon verkkokauppa
492
product-template-default,single,single-product,postid-492,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
kellumo kauppa

KELLUMON VERKKOKAUPPA

Shiatsu ja kellunta

118,00 

Tämä ainutlaatuinen rentoutuspaketti voi tuoda apua monenlaisiin stressiperäisiin vaivoihin, kuten unettomuuteen.

Tuote-osasto: Tag:

Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, joka rentouttaa ja virkistää, lievittää jännitystiloja, tehostaa hengitystä ja verenkiertoa – ja parantaa näin terveyttä ja hyvinvointia.

 

Shiatsusta voi olla apua monenlaisiin vaivoihin, kuten lihasjännityksiin ja kipuihin, päänsärkyyn, stressiin, uniongelmiin, ahdistuneisuuteen ja ruoansulatusvaivoihin.

 

Shiatsu tarkoittaa kirjaimellisesti peukalolla painamista, mutta hoitoon voi kuulua muitakin tekniikoita, kuten venytyksiä. Hoito tehdään futon-patjalla ja hoidettavalla on päällään mukavat, kiristämättömät vaatteet. Hoidossa voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä.

 

Teen hierontahoitoja Joogakoulu Shantissa sekä hoitotilassani Kalevankadulla.

 

Salla Niemi on kolmivuotisen mestarikurssin käynyt shiatsuterapeutti ja urheiluhieroja. Hän on myös RYT 200 -slow yoga -ohjaaja, joka opettaa mm. Joogakoulu Shantissa.

 

60 min shiatsuhoito + 60 min kellunta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shiatsu ja kellunta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *