Rentoutuskellunta - tiimikortti 20 krt (12 kk) - Kellumon verkkokauppa
178
product-template-default,single,single-product,postid-178,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
kellumo kauppa

KELLUMON VERKKOKAUPPA

Rentoutuskellunta – tiimikortti 20 krt (12 kk)

900,00 

Kelluntamahdollisuus kenelle tahansa yrityksen työntekijälle. Ennakkoluulottoman johtajan valinta. Käyttäjämäärää ei rajoitettu. Sopii myös persoonalliseksi yrityslahjaksi!

Rentoutuskellunnassa keho ja kaikki aistit saavat täydellisemmän levon kuin missään. Kehon toimintojen tyyntyminen rauhoittaa myös mieltä, usein ihan automaattisesti. Säännöllisen kellunnan myötä pääsee kerta kerralta nopeammin rentoutuneeseen tilaan ja saavuttaa varmemmin tavoitteet niin terveyden kuin yleisen hyvinvoinninkin kannalta. HUOM. Toimitetaan vain tilausvahvistus, käyttökerrat merkitään vasta tiskillä Kellumon tiedostoihin. Ilmoita tilauksen yhteydessä, mikäli haluat tietyn määrän kortteja, esim. 5 kpl x 4 kerran kortti. Ajanvaraus normaalisti, tiskillä näytettävä jokin yrityksen vahvistama tunnistekortti tms. Tilaaja voi halutessaan tiedustella kelluntakertojen käytöstä voimassaolon aikana. Yhden kellunnan hinta 45 €.

Voimassaolo peräti 12 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rentoutuskellunta – tiimikortti 20 krt (12 kk)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *