Rentoutuskellunta - 1 krt - Lahjakortti - Kellumon verkkokauppa
21
product-template-default,single,single-product,postid-21,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
kellumo kauppa

KELLUMON VERKKOKAUPPA

Rentoutuskellunta – 1 krt – Lahjakortti

68,00 

Rentoutuskellunnassa keho ja kaikki aistit saavat täydellisemmän levon kuin missään. Elämyslahja, joka on useimmille lahjan saajille jotain aivan uutta. Suosituin palvelutuotteemme!

Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditaation vaikutuksiin. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Kehon toimintojen tyyntyminen rauhoittaa myös mieltä, usein ihan automaattisesti. Raskaana oleva pääsee kellunnassa vapautumaan painon ja puristuksen tunteesta.

Kehon rajat katoavat silkinpehmeän, ihonlämpöisen suolaveden syleilyssä. Tunne painovoimasta vapautumisesta viimeistelee kokemuksen. Tutkitusti rentouttava ja kokonaisvaltaisesti rauhoittava kokemus. Mitään tarvitse osata. Mitään ei tarvitse tehdä. Voi vain päästää itsensä rentoutumaan – täydellisesti.

Voimassaolo: 6 kk – Muistathan kirjoittaa Kommentit -osioon saajan nimen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rentoutuskellunta – 1 krt – Lahjakortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *